Radio Stroganoff begynte som en piratradio som sendte under vinterfestuka på 70-tallet. Etter hvert som det ble åpnet for lokalradio, fikk man offisiell lisens og Radio Stroganoff ble da navnet på studentersamfunnets radiosendinger i Vinterfestuka. For mer informasjon om dette kan man se på Radio Stroganoffs historie.

Sendingene produsers i Narvik Studentradios lokaler, en moderne lokalradio basert på frivillig arbeid og lisensfri musikk. Man benytter seg av it-løsninger for digital overføring av lyd mellom ulike studio og senderanlegget opp i Fjelleveien. Dette gir lytterne radio av høy kvalitet og man kan høre på Radio Stroganoff fra hele verden ved hjelp av nettstreaming i samarbeid med Narvik Studentradio.

Radio Stroganoff har som mål å gi våre lyttere en fyldig dekning av Vinterfestuka, men har selvsagt spesiell fokus på studentarrangement og arrangement hvor studenter deltar.

Radio Stroganoff tar over sendetidene til Narvik Studentradio og Radio Narvik i Vinterfestuka, enten de vil eller ikke. Noe av det faste som foregår på radioen er «Harry Arne og Asfaltjungelen» noe som går over tre episoder, ryktene skal ha det til at det fantes en fjerde episode, men den er dessverre ikke å få tak i (skulle du tilfeldigvis ha den, send e-post til harry-arne@stroganoff.no).

Radio Stroganoff styres av en komitè, som består av studenter fra Narvik Studentradio og andre interesserte.